Zračenje

Detekcijom zračenja u vašem prostoru možemo da vam predložimo postavljanje pravilne zaštite od zračenja, za vreme odmora, spavanja ili rada. Postavljanje zaštite od zračenja je vrlo jednostavno i lako.

Štetna zračenja remete energetsku struktutu živih organizama kao i ljudi. Dugotrajno izlaganje zračenjima slabijeg inteziteta, mikroenergija u makrovremenu, znatno povećava opasnost po zdravlje čoveka. Prilikom izlaganja ljudskog tela štetnim zračenjima malog intenziteta, višestruko su povećane mogućnosti upijanja i prenosa energije zračenja do svih ljudskih organa. Energija zračenja putanje biva prenošena ćelijama po celom telu.

Prirodna zračenja

Geobiologija je grana nauke koja nam ukazuje na uticaj štetnih prirodnih zračenja i pomaže nam da taj uticaj otklonimo. Nauka nam danas pruža mogućnost tačne detekcije i merenja zona štetnih zračenja, intenziteta prirodnog zračenja iz okoline, registrovanje geopatogenog zračenja i merenje promene magnetnog polja u životnom prostoru. Samo merenje će nam ukazati na prisustvo zračenja, dok je na nama da primenimo načine zaštite i otklanjanje posledica.

Tehnička zračenja

U svakom trenutku života izloženi smo različitim energetskim uticajima, odnosno zračenjima. Oni su sastavni deo prirode – naše životne sredine, odnosno našeg života. Sa njima se rađamo i vremenom se prilagodimao na njih. Štetna zračenja su svuda oko nas i nemamo gde da se sakrijemo. Neki ljudi podnose zračenja, ali kod nekih mogu da izazove smetnje ili čak i bolesti. Na ovim stranicama možete bolje da se upoznate sa tehničkim zračenjima. Prijavite se za detekciju.

Štetni uticaj zračenja

U tehnička patogena zračenja spadaju sva zračenja koja je stvorio Čovek. To su zračenja raznih električnih i elektronskih uređaja, trafo stanica, visokonaponskih dalekovoda, satelitskih i radarskih antena, radio i televizijskih odašiljača, kućnih električnih instalacija, televizora, mobilnih telefona, kompjutera, mikrotalasnih rerni i drugih uređaja. Tehnička zračenja nastaju i poremećajem prirodne celine, na primer Faradejev kavez u zgradama od armiranog betona.

Zračenje u okolini

U svakom trenutku svog života izloženi smo različitim energetskim uticajima, odnosno zračenjima. Ti uticaji su sastavni deo prirode i životne sredine našeg života. Sa njima nastajemo mi i celokupan živi svet. Njihov štetan uticaj na fizičko i mentalno zdravlje podrazumeva energetska dejstva iz okruženja koja menjaju metabolizam ćelija i štetno deluju na nervni sistem. Postoje tri vrste patogenih zračenja: kosmička, podzemna i tehnička zračenja.

Štetni uticaj zračenja

Zračenje deluje na ljudski organizam izrazito sporo sa prvim simptomima umora, nervoze i depresije, a zatim dolazi do oboljenja na fizičkom nivou. Preventivnom detekcijom vašeg kućnog ili radnog prostora povećavate radnu efikasnost i čuvate zdravlje u budućnosti.

………………………………………………………

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

Preporučujemo

—————————————–

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Powered by Genius Group

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.