Zaštita od zračenja

Kontaktirajte nas mailom ili pozivom za sve dodatne informacije sa pitanjima u vezi prisustva svih zračenja u vašoj blizini i potpune eliminacije. Posvećeni smo vrlo brzom i aktivnom rešavanju problema.

Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo prisustvo zračenja i da vam preporučimo najbolje mesto za spavanje. Ukoliko vaš prostor nema dovoljno dobar prostor za spavanje, našim proizvodima možemo da uklonimo štetna zračenja u prostoru. Proizvodi koje vam preporučujemo koriste stabilno magnetno polje. 

Pozivamo vas da proverite mesto na kome spavate.

Proverite zračenja koja vas okružuju i tražite kontrolu vašeg prostora. Izvršićemo merenja digitalnim mernim instrumentima i pronaći ćemo najbolje mesto za vas. Nakon analize prostora i utvrđivanja prisustva štetnih zračenja, možemo da vam pomognemo da uklonite sve štetne frekvencije našim patentiranim proizvodima. Saznajte kako da sa našim proizvodima sačuvate i obnovite energiju dok spavate i budite zaštićeni od zračenja. Popravite vašu energiju i osećajte se odmorni za ceo dan koji je pred vama. Postavite naše proizvode vrlo lako i odbranite vašu energiju od svih štetnih uticaja iz okoline, koje ne možemo da vidimo, ali na nas ostvljaju veliki uticaj i donose veliki pad energije i vitalnih funkcija u telu.

Kompletna zaštita 24/7

Na osnovu dosadašnjih istraživanja može se zaključiti da magnetno polje ostvaruje antiinflamatorni efekat, efekat smanjenja otoka i poboljšanja metabolizma u području zahvaćenim zapaljenskom reakcijom, kao i eliminaciju medijatora zapaljenja iz tog područja, što obezbeđuje i antidolorozni učinak, pa se ovako mogu tretirati mnoga inflamatorna obolenja praćena bolom.

kućni prostor

Ako već duže vreme osećate veliki umor, pad energije, manjak koncentracije, čestu pospanost i nedostatak svežine nakon sna, napravite promenu u svojoj rutini. Prvo proverite mesto na kome spavate, kvalitet materijala, udobnost, položaj kreveta i na kraju proverite sva zračenja u blizini koja prostim okom ne mogu da se vide ili osete.

poslovni prostor

Odlazite na posao svakog jutra rasoploženi sa dovoljno energije, ali već na kraju svog radnog vremena osećate umor, pospanost, a često ste i razdražljivi. Većina ljudi bi pomislili da su puno radili i zato se osećaju umorno, a ne sluteći da je uzrok njihovog umora zapravo u njihovoj okolini i izvorima zračenja kojima su bili duže izloženi.

za vreme vožnje

Česta upotreba automobila na dalekim udaljenostima i veliko vreme boravka može da daluje loše na vaše telo izazivajući umor i lošu koncentraciju, koja često vodi do loših ishoda. Kao i većina, umor ćete pripisati mnogim drugim razlozima, ne razmišljajuči da postoje i drugi razlozi koji imaju veliki uticaj na vas za vreme duže vožnje.

Magnetna terapija

Prirodna magnetna terapija je metoda kojom se magnetnim poljem pospešuje i ubrzava lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni delovanja magnetnog polja i kao takva je delotvorna kao preventivna mera za održavanje zdravlja i vitalnosti čitavog organizma. Primenom magnetne terapije, postižu se povoljni biološki efekti, sa posebnim akcentom na regenerativne i stimulativne efekte. 

Kvalitet proizvoda koje vam nudimo garantuju bezbednost na koju smo posebno obratili pažnju tako da upotrebom proizvoda imate sigurnost u smislu da proizvodi mogu samo da vam pomognu i popravite kvalitet vašeg zdravlja.

Zbog sve veće izloženosti štetnom zračenju predlažemo vam detekciju i proveru mesta na kome spavate.

Zračenje kućnih uređaja

Kućni uređaji i njihovo zračenje mogu da imaju uticaja na naše opšte stanje, umor ili druge simptome iscrpljenosti. Ukoliko takve simptome dugo imatew i ništa niste preduzeli, možete da očekujete teže oblike oboljevanja za koje često nema objašnjenja. Zato se predlaže da prostor u kome duže boravite proverite analizom prostora i saznate više kako da se pravilno zaštitite i tako sačuvate energiju i zdravlje.

Merenje zračenja u prostoru i saveti kako da ih izbegnete može da vam pomogne da se bolje osećate, da imate više energije i da sačuvate zdravlje na vreme. Saznajte više o zračenjima u vašoj blizini i njihovom delovanju na vas.

Stvorili smo široki spektar patentiranih individualnih sistema zaštite, čiji se fizički princip zasniva na Lencovom zakonu i Faradei – Neumann zakonu. Sve zaštite intervenišu na važan način (smanjenje uznemiravanja čak do 99%) na vrlo širokom spektru frekvencija i mogu se primeniti na različitim sistemima kako za vreme spavanja, tako i preko dana u radu, vožnji, odmaranju ili kretanju.

Štetni uticaj zračenja

Zračenje deluje na ljudski organizam izrazito sporo sa prvim simptomima umora, nervoze i depresije, a zatim dolazi do oboljenja na fizičkom nivou. Preventivnom detekcijom vašeg kućnog ili radnog prostora povećavate radnu efikasnost i čuvate zdravlje u budućnosti.

………………………………………………………

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

Preporučujemo

—————————————–

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Powered by Genius Group

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.