Prijava za detekciju

Vrlo jednostavno i lako možete da se prijavite za detekciju zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru, popunjavanjem kontakt forme. Kontaktiraćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Naši elektronski indikatori otkrivaju sve vrste zračenja (prirodna i tehnička), a predlažemo i druge vrste merenja prema Vašoj želji. Detekcija obuvata otkrivanje svih zračenja u prostoru i ostalih zračenja izvan prostora (trafo stanice, dalekovodi, bazne stanice). Dodatne informacije možete da dobijete o radiofrekventnom zračenju mobilnih telefona i kućnog interneta u vašoj blizini.

Prijava za detekciju - U nastavku možete da popunite obrazac

  • Ako imate nemiran san i često se budite između jedan i četiri.
  • Ako se budite umorniji nego kada ste otišli u krevet.
  • Ako se probudite sa bolovima ili glavoboljom
  • Ako patite od depresije, srčanih bolesti ili slabe probave
  • Ako patite od nesanice


Ovi simptomi su znak upozorenja.

Vrlo je verovatno da se vaš krevet nalazi se na GEOPATOGENOM području (geološki lomovi, podzemni vodeni tokovi ili ukrštanje Hartmannove mreže).

Uticaj loše zone spavanja može da deluje različito na svaki organizam. Postoji mogućnost da smanjite ili čak ukinete efekat lečenja ili lekova.  Prve smetnje koje osećate usled prisustva zračenja su često blage i deluju uopšteno: Nesanica, vrtoglavica i blaga nestabilnost, ubrzani puls, aritmija, a kasnije dolazi do pojave većih simptoma bolesti.

Popunite kontakt formu kao prijavu za detekciju zračenja u vašoj kući ili poslovnom prostoru, nakon čega ćemo vas pozvati i dogovoriti vreme za detekciju. Ispunjavanjem kontakt forme prihvatate sve opšte uslove.

Cena instrumentalne DETEKCIJE ZRAČENJA prve prostorije iznosi 3600 dinara. Svaka sledeća prostorija je 2400 dinara. Mogući su i dodatni putni troškovi do vaše lokacije po kilometru, ukoliko ste udaljeni više od 30km od našeg sedišta. Nakon izvršene uplate po predračunu koji ćemo poslati na vašu mail adresu u dogovoru sa Vama organizovaćemo detekciju u Vašem prostoru. Predlažemo da tokom detekcije budu prisutne sve osobe koje borave u prostoru. 

Elaborat – potvrda o izvršenoj detekciji nije uračunat u cenu. Izrada pismenog elaborata moguća je prema dodatnom zahtevu koji se dogovara pod posebnim uslovima i cenama u zavisnosti od vrste i obimnosti elaborata.

Pored detekcije zračenja u vašoj kući, predlažemo vam i kvantnu EAV dijagnostiku sa ciljem da utvrdimo koliku štetu radu vašeg organizma mogu da učine zračenja u vašoj blizini i da vas u tom smislu posavetujemo kako da to popravite. Cena EAV preventivne dijagnostike za jednu osobu je 7200 dinara. Za svaku sledeću osobu je cena 3600 dinara. 

Štetni uticaj zračenja

U tehnička patogena zračenja spadaju sva zračenja koja je stvorio Čovek. To su zračenja raznih električnih i elektronskih uređaja, trafo stanica, visokonaponskih dalekovoda, satelitskih i radarskih antena, radio i televizijskih odašiljača, kućnih električnih instalacija, televizora, mobilnih telefona, kompjutera, mikrotalasnih rerni i drugih uređaja. Tehnička zračenja nastaju i poremećajem prirodne celine, na primer Faradejev kavez u zgradama od armiranog betona.

Kontaktiraćemo vas vrlo brzo na broj telefona koji ste naveli u prijavi.

Molimo vas da pažljivo i do kraja pročitate sve potrebne uslove za saradnju sa nama, usluga detekcije i prodaje proizvoda. Ispunjavanjem kontakt forme dajete svoj pristanak na sve opšte uslove koji su navedeni.

Indikatore koje koristimo za rad imaju isključivo informativnu namenu i stvoreni su prema našim zahtevima i naučnim istraživanjima, a koristimo kako bi vas najbolje informisali o kvalitetu sredine u kojoj živite ili radite. Detekcijom elektronskim indikatorima možemo da otkrijemo sve vrste zračenja u kućnom ili poslovnom prostoru i da vam predložimo rešenje.

Štetni uticaj zračenja

Zračenje deluje na ljudski organizam izrazito sporo sa prvim simptomima umora, nervoze i depresije, a zatim dolazi do oboljenja na fizičkom nivou. Preventivnom detekcijom vašeg kućnog ili radnog prostora povećavate radnu efikasnost i čuvate zdravlje u budućnosti.

………………………………………………………

Detekcija Zračenja

Osećate povremeno simptome vrtoglavice, glavobolje, nesanice, čestog noćnog buđenja, hronično ste umorni čak i posle dovoljno odmora, imate smanjenu koncentraciju, često ste depresivni ili osećate druge simptome koje ne možete da objasnite i dodatnim zdravstvenim pregledima. 

Mnoge simptome možete da uklonite detekcijom zračenja u vašem kućnom ili poslovnom prostoru.

Preporučujemo

—————————————–

Copyright © 2024 Genius Group, Inc.

Genius Group Global Enterprise Network

Za dodatne informacije o proizvodima i uslugama posetite stranicu za kontakt.

Celokupan materijal na ovom sajtu je potpuno zaštićen autorskim pravima.

Tehnička podrška ovih stranica je Genius Web Team

Powered by Genius Group

Genius Group, Inc. © All right reserved.

Genius Group Global Enterprise Network is an independent owner of this content and any copying is strictly prohibited and punishable by international law.